Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Erämaasta elinvoimaa

Pekka Paukkala

24,00  21,60 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaPäivä
Julkaistu2014
Sivumäärä192
Koko134 x 210 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524756358

Raamattu kertoo Israelin kansan erämaavaelluksesta, taivalluksesta autiomaan halki. Kansan piti suorittaa lyhytkestoinen marssi Luvattuun maahan, mutta matkasta tuli neljänkymmenen vuoden pituinen. Matkalaiset kapinoivat, purnasivat ja vaelsivat miten sattui, mutta silti Jumala oli heidän kanssaan. Hän oli voimallisesti ja näkyvästi läsnä.

Mekin saatamme joutua ”erämaahan”, autiolle ja karulle seudulle, jossa ei kasva mitään. Kaikki tuntuu tyhjältä. Mutta Jumala on kanssamme. Hän haluaa meidät omikseen. Siksi hän välillä pakottaa juuremme venymään pituutta — sinne saakka, missä vesi on. Erämaasta tuleekin elinvoimaa. Jumala tiivistää asian profeettansa Jesajan suulla: ”Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan!”
Kirjaan on koottu Pekka Paukkalan kolumneja ja runoja vuosien varrelta. Punaisena lankana on elämän ihmettely ja rehellinen itsetilitys. Pilke silmäkulmassa mies puhuu avoimesti omista epäonnistumisistaan mutta myös riemullisista kohtaamisistaan, oivalluksistaan ja löydöistään uskontaipaleella. Ilmaisu on harkittua, kielenkäyttö punnittua; nautinnollista lukemista.
Pastori Pekka Paukkala toimii vaimonsa Eevan kanssa lähetystyössä Ecuadorin viidakkointiaanien parissa. Vuosina 1993–2004 he työskentelivät vuoristossa, silloinkin kohderyhmänään intiaanit. Nuoruudessaan Pekka oli vuosia merillä muun muassa laivakonemestarina. Häneltä on ilmestynyt aiemmin kirja Katuojasta ketsuakylään (Päivä 2012).

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Erämaasta elinvoimaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524756358 Osastot: , ,