Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Ensi askel Raamattuun

Kenneth N. Taylor

Loppuunmyyty

9,00  8,10 

KustantajaPerussanoma
Julkaistu3.p. 2013
Sivumäärä382
Koko196 x 165 x 28 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789518886726

Pienetkin lapset kykenevät ymmärtämään suuria totuuksia, kun ne kerrotaan riittävän yksinkertaisesti. Teksti ja kuvat yhdessä kaksinkertaistavat vaikutuksen, joka voi säilyä läpi elämän. Mikään muu kirja ei ole koskettanut ihmisiä niin syvästi kuin Raamattu. On tärkeää, että lapsi ohjataan sen aarteita ammentamaan mahdollisimman pienestä pitäen sen lisäksi, että hän saa kasvaa Kristusta kunnioittavan kodin ilmapiirissä. Lapset vastaanottavat yksinkertaisen luottavasti Raamatun pelastussanoman. He omaksuvat ilman epäilystä sen, mitä meidän kovettuneiden, vanhempien ihmisten on vaikea uskoa. Ensi askel raamattuun on levinnyt 45 vuoden aikana 1,5 miljoonana kappaleena ja yli 70 kielellä. Suomessa kirjasta ilmestyy nyt 3. painos, joka perustuu kirjan kokonaan uudistettuun toiseen laitokseen.

Kirja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille lapsille yksin tai aikuisen kanssa luettavaksi. Pienet kysymykset joka sivulla auttavat keskustelun alkuun.
KENNETH TAYLOR on kirjailija ja toimittaja, jonka tunnetuin työ on raamattuversio The Living Bible. Hänellä on vaimonsa Margaretin kanssa kymmenen lasta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ensi askel Raamattuun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789518886726 Osastot: , ,