Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Elämäni Vuosi 2021 Kukka

A5

Loppuunmyyty

29,50 

KustantajaDaintys
KokoA5 - 211 x 162 x 23 mm
Tuotemuotokierresidottu
ISBN / EAN6429830059530

ELÄMÄNI VUOSI -kalenterin 5v JUHLAVUOSI!

Suuren suosion saanut ELÄMÄNI VUOSI -kalenteri on jo 5 vuoden ajan mahdollistanut ja rohkaissut unelmien ja tavoitteiden suunnittelemisessa ja saavuttamisessa.
Elämäni vuosi – kalenteri 2021 auttaa oman elämäsi kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja seurannassa. Kalenteri sisältää niin arjen kuin juhlan sekä hyvinvoinnin osa-alueita: työn ja vapaa-ajan, talouden ja kodin sekä ihmissuhteiden ja itsensä kehittämisen alueita. Voit suunnitella mm. terveelliset ruuat, budjetoida taloutta, luoda uusia rutiineja tai seurata liikuntaasi. Kalenteri on täynnä menetelmiä eteenpäin vievään itsetutkiskeluun, sekä tasapainoisen ja hyvinvointia edistävän arjen ylläpitoon.
On elämäntilanteesi minkälainen tahansa, voit hyödyntää runsasta sisältöä, eri työkaluja ja taulukoita elämän muutoksen tukena, tavoitteiden tai tasapainoisen elämän saavuttamisessa. Selkeillä kalentereilla, listoilla ja taulukoilla jäsentelet elämän eri osa-alueet ja rakennat itsellesi arjen, jolla edistät unelmiesi ja tavoitteidesi toteuttamista, ja voit paremmin.
Lempeästi kannustavat viikkolauseet ja kysymykset rohkaisevat sinua löytämään voimavarasi, edistämään tavoitteitasi sekä nauttimaan elämästäsi joka päivä! Ota vuosi 2021 haltuun ja suunnittele siitä elämäsi vuosi!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämäni Vuosi 2021 Kukka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 6429830059530 Osastot: , ,