Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Elä, rakasta, johda

Brian Houston

34,00 

Varastossa

  
KustantajaPäivä
Julkaistu2015
Sivumäärä272
Koko134 x 210 x 21 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524757614

Brian Houston on suuren seurakuntaverkoston johtaja, mutta se ei ole säästänyt häntä epäonnistumisilta. Hän ei hehkuta kirjassaan omaa osaamistaan, vaan kertoo niin aurinkoisista päivistä, jolloin hän on saanut hämmästellä Jumalan armoa, kuin  — paikoitellen karun avoimesti ja kaunistelematta — elämänsä syvistä laaksoista. Mutta kun on pimeää, Raamatun pohjalta nousevat oivallukset ovat sitäkin kirkkaampia.

Tässä hyvin henkilökohtaisessa kirjassa Brian Houston näyttää tietä täyteen elämään, täydelliseen rakkauteen ja rohkeaan johtamiseen. Esikuvaksi hän nostaa Jeesuksen.
Oletpa sitten etsimässä kutsumustasi tai jo kaikin voimin toteuttamassa sitä, kirja auttaa löytämään oman polun ja jokaista varten räätälöidyt lahjat.
Ja kun elämme Jeesuksen yhteydessä, ei ole epäilystäkään: paras on vielä tulossa!
Brian Houston toimii johtavana pastorina perustamassaan australialaisessa Hillsong Church -seurakunnassa ja johtaa Hillsong Music -yhtiötä, joka tunnetaan kautta maailman ylistysmusiikistaan. Hillsong-seurakuntia on perustettu ympäri maailman, ja niissä kokoontuu viikoittain yli 90 000 henkeä. Brian Houstonilta on julkaistu aiemmin suomeksi kirja Syntynyt näkyä varten (Päivä 2010).

Paino 0.5 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elä, rakasta, johda”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524757614 Osastot: , ,