Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Depressiosta tasapainoon – Hyvä elämä iäkkäänä

Sirkka-Liisa Kivelä

Loppuunmyyty

32,90  29,61 

KustantajaKirjapaja
Julkaistu2009
Sivumäärä260
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516079687

Professori Sirkka-Liisa Kivelä kertoo ikääntymiseen liittyvistä psyykkisistä muutoksista, iäkkäiden masennustilojen oireiston monimuotoisuudesta ja depressioiden tunnistamisen periaatteista ja hoidosta

Kirjassa tuodaan esille ikääntyvien ja iäkkäiden omia mahdollisuuksia ehkäistä masennuksen puhkeamista mm. liikunnan, osallistumisen ja muistelemisen kautta.
Iäkkäiden masennustilojen hoidossa ovat keskeisiä ryhmäterapiat ja sosiaaliset ryhmätoiminnat. Kirjassa korostetaan niitä, koska tutkimusten mukaan ne vaikuttavat merkittävästi iäkkäiden depressiosta paranemiseen. Kirjassa paneudutaan myös masennuslääkehoitoon, koska se on tarpeen vaikeiden ja keskivaikeiden depressioiden hoidossa. Kirjassa on myös tietoja masentuneiden iäkkäiden itsehoidosta ja läheisten mahdollisuuksista tukea depressioon sairastunutta omaistaan. Kirjassa pohditaan masennustilaa sairastavien hoidon eettisiä kysymyksiä. Kirjan kiinnostavuutta lisäävät lukuisat esimerkit, jotka monipuolisesti kuvaavat masennustiloja ja vanhuuteen liittyvä asenteita.
Kirja on tarkoitettu vanhustenhoitoon osallistuville hoitotyöntekijöille ja lääkäreille sekä opiskelijoille. Monet kirjan luvuista ohjaavat myös ikääntyviä itseään ja heidän omaisiaan hyvinvoinnin edistämisessä.
Sirkka-Liisa Kivelä on yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkäri. Hän toimii yleislääketieteen professorina ja ylilääkärinä. Hän on kirjoittanut lukuisia tieteellisiä ja yleistajuisia artikkeleita sekä oppikirjoja.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Depressiosta tasapainoon – Hyvä elämä iäkkäänä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *