Brasserie – Reseptejä Pariisista

Prisca Leclerc, Santeri Stenvall

26,65

Oodi ranskalaiselle ravintolakulttuurille ja sen klassikkoresepteille.

Tilapäisesti loppu

Toimituskulut alkaen 8,90€
Tuotetunnus (SKU): 9789523736269 Osasto:
Kuvaus

Brasserie-keittokirja avaa brasserie-ravintoloiden merkitystä ranskalaiselle ruokakulttuurille. Kirjaan on kerätty pariisilaisten klassikkoravintoloiden rakastetuimmat reseptit.

Keittokirja tarjoaa nautintoa kaikille aisteille. Santeri Stenvallin kuvat henkivät autenttisuutta ja tunnelmaa kuljettaen lukijan pariisilaisten katujen ja ravintolakeittiön kautta suoraan ravintolapöytään. Ranskassa syntyneen kokki, ruokatuottaja Prisca Leclercin reseptiikka
saattelee kotikokkaajan kädestä pitäen täydellisten makuelämysten äärelle.

• Miten tehdään coq au vin, jossa kastike on juuri oikean paksuista ja maku monivivahteinen?
• Miten purjosta saa suussasulavan makeaa?
• Miksi brasseriessa tarjottavan profiterollesjälkiruoan suklaakastike on silkkisen täyteläistä ja ravintolat siitä niin ylpeitä?

Kirjan reseptien tärkein ainesosa on rakkaus hyvään ruokaan ja lukijalta vaaditaan vain halu kehittyä kotikokkina.
Kastikemuijaksi itseään tituleeraava suomalais-ranskalainen Prisca ei tiedä mitään parempaa kuin pyyhkäistä hyvän aterian viimeiset kastikkeet kuohkealla ja rapeakuorisella patongin palalla.

Saucer l’assiette avec du pain, c’est du savoir vivre!

Lisätiedot
Paino 0,766 kg (kilogramma)
KustantajaReadme.fi
Julkaistu2.p.2024
Sivumäärä247
Koko246 x 177 x 25 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523736269
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brasserie – Reseptejä Pariisista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *