Bokashi – Keittiötähteistä ravinteikasta multaa helposti ja ekologisesti

Jenny Harlen, Malin Sairio, Emma Stille

30,86

Bokashi on kotikeittiöön soveltuva, helppo ja ympäristöystävällinen tapa kierrättää biojäte eläväksi, ravinteikkaaksi mullaksi. Erityisen hyvin bokashiin sopivat hiilihydraattipitoiset tähteet: vihannesten ja hedelmien kuoret sekä viljatuotteet.

Vain 0 saatavilla, toimitusaika arkipäivää

Toimituskulut alkaen 7,90€
Tuotetunnus (SKU): 9789523418189 Osastot: ,
Kuvaus

Japanista lähtöisin olevassa menetelmässä tähteet fermentoidaan elävien mikrobien avulla hapettomassa tilassa. Käytännössä pilkotut tähteet kootaan käymisastiaan, päälle lisätään bokashimikrobeja rouheena tai nesteenä, ja astia suljetaan ilmatiiviisti. Käyminen tapahtuu parhaiten huoneenlämmössä.

Ruotsalaisten asiantuntijoiden kokoama opas tarjoaa perusteellisen johdannon bokashi-menetelmään ja neuvot keittiökompostoinnin aloittamiseen. Saat tietoa yleisimmistä ongelmista ja niiden ratkaisemisesta sekä vinkkejä Pohjolan vuodenaikojen huomioimisesta bokashin pidossa.

Bokashi on nopein tapa kierrättää biojäte ravinteikkaaksi mullaksi, mutta se on myös ilmastoteko. Bokashi sitoo hiiltä maahan sen sijaan, että vapauttaisi sitä ilmakehään. Bokashoimalla voit pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi – ämpäri kerrallaan!

Lisätiedot
Paino 0,670 kg (kilogramma)
KustantajaKustannus-Mäkelä
Julkaistu2023
Sivumäärä182
Koko237 x 195 x 23 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523418189
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bokashi – Keittiötähteistä ravinteikasta multaa helposti ja ekologisesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *