Bokashi – Keittiötähteistä ravinteikasta multaa helposti ja ekologisesti
Jenny Harlen, Malin Sairio, Emma Stille
22,50 €
Bokashi on kotikeittiöön soveltuva, helppo ja ympäristöystävällinen tapa kierrättää biojäte eläväksi, ravinteikkaaksi mullaksi. Erityisen hyvin bokashiin sopivat hiilihydraattipitoiset tähteet: vihannesten ja hedelmien kuoret sekä viljatuotteet.
Saatavilla, toimitusaika arkipäivää
Toimituskulut alkaen 8,90€
Tuotetunnus (SKU):
9789523418189
Osastot: Luonto ja eläimet, retkeily, Piha ja puutarha
Kuvaus
Japanista lähtöisin olevassa menetelmässä tähteet fermentoidaan elävien mikrobien avulla hapettomassa tilassa. Käytännössä pilkotut tähteet kootaan käymisastiaan, päälle lisätään bokashimikrobeja rouheena tai nesteenä, ja astia suljetaan ilmatiiviisti. Käyminen tapahtuu parhaiten huoneenlämmössä.
Ruotsalaisten asiantuntijoiden kokoama opas tarjoaa perusteellisen johdannon bokashi-menetelmään ja neuvot keittiökompostoinnin aloittamiseen. Saat tietoa yleisimmistä ongelmista ja niiden ratkaisemisesta sekä vinkkejä Pohjolan vuodenaikojen huomioimisesta bokashin pidossa.
Bokashi on nopein tapa kierrättää biojäte ravinteikkaaksi mullaksi, mutta se on myös ilmastoteko. Bokashi sitoo hiiltä maahan sen sijaan, että vapauttaisi sitä ilmakehään. Bokashoimalla voit pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi – ämpäri kerrallaan!
Lisätiedot
Paino | 0,670 kg (kilogramma) |
---|
Kustantaja | Kustannus-Mäkelä |
Julkaistu | 2023 |
Sivumäärä | 182 |
Koko | 237 x 195 x 23 mm |
Tuotemuoto | kovakantinen |
ISBN / EAN | 9789523418189 |
Arviot (0)
Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bokashi – Keittiötähteistä ravinteikasta multaa helposti ja ekologisesti” Peruuta vastaus
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.