Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Armonkerjäläinen rusinapullakristittyjen maassa

Pertti Pietarinen

25,90  23,31 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaAurinko Kustannus
Julkaistu2010
Koko115x190 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789522300799

Luterilaisen kirkon nykytila riviseurakuntalaisen näkökulmasta!Tämä kirja on syntynyt tavallisen suomalaisen elämän arkipäivästä luterilaisen kirkon hiljaisena jäsenenä, jollaisia meistä on suurin osa. Kirjailija tarkastelee välillä varsin kriittisesti viime vuosina tapahtunutta kirkon maallistumista ja nostaa esille kipeitäkin päivänpolttavia kysymyksiä, joiden kanssa kirkko kamppailee. Pohjalla on kuitenkin huumoria ja pientä ironiaakin tunnelman keventäjänä.

Kysymysten ja ihmettelyn lisäksi esitetään myös
ratkaisuehdotuksia. Tavoitteena on herättää avointa keskustelua kirkkomme haasteista, erityisesti siitä, kuinka kirkko ja seurakuntalaiset voisivat löytää paremmin toisensa, sekä antaa ajatuksensiemeniä muille vastaavien hengellisten kysymysten parissa painiskeleville.
”Niin kuin pullat ilman rusinoita ovat vain kalpea aavistus kunnon rusinapullan mausta, samoin todellinen ilo jää täysin kokematta niiltä, jotka vain ajelehtivat osana maallistunutta kirkkoa, antamatta Herramme sanoman täyttää sydäntä ja mieltä.”
Vantaalainen Pertti Pietarinen on tehnyt kansainvälisen uran tieto- ja mobiilitekniikan ammattilaisena, mutta aikoo tulevaisuudessa keskittyä enemmän kirjalliseen toimintaan. Hän on syntynyt Pohjois-Karjalassa Polvijärvellä ja Joensuun Lyseon jälkeen valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin Yliopistosta 1973. Kristilliset ja filosofiset kysymykset ovat musiikkiharrastuksen lisäksi erityisen lähellä hänen sydäntään, ja tässä esikoisteoksessaan hän käsittelee luterilaisen kirkon nykytilaaja uskonkysymyksiä riviseurakuntalaisen näkökulmasta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Armonkerjäläinen rusinapullakristittyjen maassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522300799 Osastot: , ,