Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Armollisesti keskeneräinen

Jorma Kalajoki

Loppuunmyyty

29,00  26,10 

KustantajaPäivä
Julkaistu2018
Sivumäärä192
Koko134 x 210 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524759021

Rovasti Jorma Kalajoki kutsuu meidät mukaansa keskeneräisten matkalle ihmettelemään ja vähän ymmärtämäänkin.

”Voisin kirjoittaa vakavan kirjan sataprosenttisesta antautumisesta Jumalalle. Sellaisen ehdottoman. Löytäisin jokaiseen lukuun tueksi useita raamatunkohtia. Olen lukenut sellaisia kirjoja. Mutta minulta sellainen ei oikein onnistu. Siksi kirjoitan keskeneräisyydestä.”
Rovasti Jorma Kalajoki kutsuu meidät mukaansa keskeneräisten matkalle ihmettelemään ja vähän ymmärtämäänkin. Tässä elämässä meidän on tarkoitus kasvaa täyteen mittaamme, tulla niiksi persooniksi, joiksi Luoja on meidät tarkoittanut. Mutta millä perusteella ja milloin olemme valmiita? Itsessämme, uskossamme, syntisyydessämme emme koskaan. Ylösnoussut ja korotettu Jeesus Kristus kuitenkin lohduttaa meitä samoilla sanoilla, joilla hän rohkaisi palvelijaansa Johannesta: ”Älä pelkää. Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, iäti elävä. Minä olin kuollut, mutta nyt minä elän, elän aina ja ikuisesti. Minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.” (Ilm. 1:1718)
Turkulainen rovasti Jorma Kalajoki on toiminut opiskelija- ja seurakuntapastorina sekä turistipappina ja työnohjaajana, mutta ennen kaikkea suosittuna julistajana ja raamatunopettajana. Hän on ollut Kansan Raamattuseuran pitkäaikaisimpia työntekijöitä. Liikunta eri muodoissaan kuuluu hänen harrastuksiinsa. Jorma Kalajoelta on aikaisemmin julkaistu kirjat Ristiin rastiin (2005) Karas-Sana ja Johdatuksen maamerkkejä (2013) Päivä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Armollisesti keskeneräinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524759021 Osastot: , ,