Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Anteeksiantamisen yliluonnollinen voima

Kris ja Jason Vallotton

24,00  21,60 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaTV7 Kustannus
Julkaistu2012
Sivumäärä189
Koko146 x 226 x 13 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525865219

Jason Vallottonin elämä hajosi hänen ympärillään, kun hän sai tietää, että hänen vaimollaan oli suhde toiseen mieheen ja vaimo aikoi jättää hänet ja heidän yhteiset lapsensa. Jason päätti kuitenkin kohdata kivun ja työstää sen läpi Jumalan kanssa ja antaa anteeksi ex-vaimolleen tämän tuottaman tuska. Tämän valinnan johdosta hän sai kokea miten parantuminen alkoi virrata hänen ja hänen läheistensä elämään ja uusi elämä nousta kivun ja tuskan keskeltä.

Kris ja Jason Vallotton kertovat koskettavan kertomuksen avioliiton hajoamisesta ja osoittavat, miten Jumala auttaa yli tuskan ja kostonhalun ja pääsemään todelliseen tunne-elämän vapauteen ja sovitukseen niiden kanssa, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
Kirja antaa käytännön avaimia menneisyyden kipujen käsittelyyn ja auttaa astumaan ulos valheiden vankiloista vapauteen ja uuteen elämään.
”Kirja on hyvin suorapuheinen ja hengellinen. Keskellä omia kriisejäsi kirjan lukeminen voi olla käänteentekevä suhteessa niihin ihmisiin, joiden kanssa kamppailet. Lue kirja, jos haluat uuden tavan ajatella, rohkaistua ja rukoilla. Kirja avasi sydäntäni – ja suhdettani Jumalaan”
– Pirkko Jalovaara –

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anteeksiantamisen yliluonnollinen voima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525865219 Osastot: , ,