Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Anna palaa

Markus Sainio

10,00  9,00 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2011
Sivumäärä140
Koko135 x 210 mm
ISBN / EAN9789525866384

Käytännöllinen ja innostava opaskirja sinulle joka tahdot evankelioida!Vihdoinkin nuoren sukupolven julistajalta, tuore ja sytyttävä teos tehtävästä, joka on annettu, jokaiselle Jeesukseen uskovalle.

Tavatessani Markuksen ensimmäisen kerran minulle jäi lähtemättömästi mieleen se pyhä palo mikä tästä nuoresta miehestä välittyi. Muistan vieläkin elävästi sen, että lähtiessäni jatkamaan matkaa tuon kohtaamisen jälkeen, rukoilin: ”Herra anna minulle tuota samaa tulta.” Uskon, että lukiessasi tätä kirjaa tulet kokemaan samoin, ja varoitan sinua, tämä tuli tarttuu.
Vihdoinkin kirja, jossa puhutaan yksinkertaisesti ja selkeästi evankelioinnista. Kirja sopii mainiosti uskoontulleille ja sillä on myös paljon annettavaa varttuneemmallekkin uskovalle.
Tämä teos antaa käytännöllistä opastusta kuinka evankeliumi voisi kulkeutua kauttani toisille entistä ehyemmin, ja tekee sen niin nöyrästi, että arinkin voi lukiessaan kokea Jeesus tarvitsee minua!
Lue, syty ja sytytä!
-Manuel Rautalahti, Nuorisopastori
Kuopion Vapaaseurakunta
Kalastajan tarkoitus ja intohimo on saada kalaa. Tämän kirjan kirjoittaja on kalamies. Tunnen hänet. Markus on seurakuntamme nuorisopastori ja innokas Jeesuksen todistaja kaikkialla.
Markuksen sanoma on ajoittain melko radikaaliakin, ei kuitenkaan syyllistävää. Tänä päivänä kun seurakunta nukkuu seura-unta, täytyy meitä mukavuudenhaluisia kristittyjä herätellä, että olisimme ja tekisimme sitä johon meidät on kutsuttu: olemaan Jeesuksen Kristuksen todistajia tässä maailmassa Pyhän Hengen voiman kautta.
Paras saarna on oma henkilökohtainen uskoontulotodistus. Se meillä kaikilla kristityillä on. Älä salakuljeta sieluasi taivaaseen, vaan jaa kokemuksesi niille jotka eivät vielä tiedä, että evankeliumissa on Jumalan muuttava voima.
-Mika Särkkä pastori, lähetystyöntekijä

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anna palaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525866384 Osastot: , ,