Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Ammatit

Lara Bryan

19,90 

  
KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2020
Sivumäärä14
Koko222 x 200 x 16 mm
Tuotemuotokovakantinen
Ikäsuositus4+
ISBN / EAN9789523542624

Mitä ihmettä aikuiset tekevät päivät pitkät? Erilaisissa töissä häärää monenlaisia ammattilaisia: on ravitsemusasiantuntija, kuvittaja, innovaattori, tutkija, verkkosivujen suunnittelija, ilmastotutkija ja sairaanhoitaja. Tai elokuvaohjaaja, koodari, myyjä, fyysikko, teknikko, rakennusinsinööri, toimittaja, pukusuunnittelija, fysioterapeutti, raaka-aineen kerääjä, asiakasagentti, hammaslääkäri ja sähköasentaja…Näyttävän kirjan luukkujen taakse kätkeytyy kiinnostavaa tietoa eri ammateista. Yksityiskohtainen kuvitus, hauskat puhekuplat ja selkeät tekstit marssittavat esiin yli 100 ammattia. Kiirettä pitää, kun eri alojen ammattilaiset huhkivat töissään – sisällä ja ulkona, yhdessä ja yksin, ylhäällä ja alhaalla, jopa maan alla!Kirja kertoo havainnollisesti, mitä eri polkuja voi päästä erilaisiin ammatteihin. Se motivoi haaveilemaan omasta unelmatyöstä. Jokaiselle löytyy ikioma ammatti!

Lara Bryan on englantilainen lastenkirjailija ja kustannustoimittaja. Hän opiskeli Oxfordin yliopistossa ja muun muassa toimi opettajana ja verkkosuunnittelijana ennen siirtymistään Usborne-kustantamon palvelukseen.
Wesley Robbins on Lontoossa asuva kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänen valikoimaansa kuuluu niin lasten- ja aikuisten kirjojen kuin paperi- ja lahjatavaroiden kuvitusta ja suunnittelua.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ammatit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789523542624 Osastot: , ,