Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Abrahamin lapset

Dorothea Rosenblad & Fanny Rosenblad

5,00  4,50 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuomen lähetysseura
Julkaistu2.p. 2008
Sivumäärä195
Koko190 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516243279

Kolmen uskonnon yhteiset juuretTämän kirjan lähtökohtana on ajatus siitä, että niin kutsutuista kirjanuskonnoista, eli juutalaisuudesta, kristinuskosta ja islamista, löytyy paljon yhteisiä elementtejä, kertomuksia ja henkilöitä.

Aineisto rakentuu kertomusten varaan. Niiden kautta voidaan samanaikaisesti työstää monta eri asiaa: tutustua eri uskontojen pyhiin kirjoihin, tutustua uskontojen yhteisiin elementteihin, perehtyä kertomusten henkilöihin ja heidän elämäntilanteisiinsa.
Työskentely yhteisten kertomusten parissa voi luoda ymmärtämystä ja arvostusta toisia uskontoja kohtaan. Kirja haastaa sekä lapsia, nuoria että aikuisia pohtimaan, mikä meitä eri tavoin uskovia yhdistää ja mikä meitä erottaa.
Yhteisiin juuriin tutustuminen ei tarkoita oman uskonnollisen identiteetin hämärtymistä eikä uskontojen sekoittamista keskenään. Pikemminkin päinvastoin: se voi vahvistaa tuntemusta omasta uskonnosta ja tukea omaa uskonnollista identiteettiä.
Kirjaa voidaan käyttää uskonnonopetuksen lisäaineistona ja opettajan työvälineenä. Se soveltuu käytettäväksi eri luokka-asteilla. Kirjaa voidaan käyttää koulujen lisäksi myös kodeissa, raamattupiireissä, bibliodraamaryhmissä, keskustelupiireissä, uskontodialogiryhmissä ja nuortenilloissa.
Ruotsinkielisen alkuteoksen Samma rötter – Abrahams barn i tre religioner on suomentanut Mirja Sevón.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Abrahamin lapset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516243279 Osastot: , ,