Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Ääniraamattu mp3-versio USB-muistitikulla (92)

Uusi käännös (-92)

Loppuunmyyty

69,90 

KustantajaGracevoice
TuotemuotoUSB-muistitikku
ISBN / EAN9789525776980

Raamattu nyt kätevässä ja helposti mukaanotettavassa muodossa. Mp3-muotoinen Raamattu pakattuna tyylikkäälle 4 Gt Usb-muistitikulle, jossa on hyvin tilaa myös muille tiedostoille. Erittäin helppo siirtää tietokoneelle, mp3-soittimeen tai puhelimeen. Digitaalitekniikan avulla myös Raamatun tekstit ovat mp3-tiedostojen mukana – kuuntele tai lue.

Toimii kaikissa mp3-soittimissa ja mp3-toistoa tukevissa puhelimissa.
Lisäominaisuutena tilattavat CD-rom levyt toistettavissa kaikissa mp3-toistoa tukevissa CD-, DVD-, ja autosoittimissa.
Lukija Anssi Rönnqvist
Lyhyt käyttöohje:

Suomalaista Ääniraamattua voit kuunnella kaikilla laitteilla jotka osaavat soittaa MP3-muotoisia tiedostoja, esimerkiksi mp3-soittimilla, tietokoneiden soitto-ohjelmilla, puhelinten mp3-soittimilla ja CD- sekä DVD-soittimilla, joissa on mp3-toiston tuki. Suomalaisen Ääniraamatun käyttö on erittäin helppoa. Valitset haluamasi Raamatun kirjan ja sen jälkeen haluamasi luvun ja aloitat kuuntelun.

Raamatun rakenne on kuvattu valmiiksi MP3-tiedostoihin ja useimmat MP3-soittimet osaavat hyödyntää niitä. Tällöin Raamatun kirjojen nimet näkyvät täydellisinä soittimessa.

Jotkut edullisemman hintaluokan tai vanhemmat mp3-soittimet näyttävät vain soitettavan tiedoston nimen ja kansion, missä tiedosto sijaitsee. Näitä soittimia varten kaikki Raamatun luvut on nimetty Raamatun kirjojen nimilyhenteillä, joten käyttö on sujuvaa soittimen ominaisuuksista riippumatta. Samoin, käyttö lyhenteiden avulla autosoittimissa on sujuvaa, vaikka usein käytössä on vain kahdeksan merkin näyttö MP3-tiedostoihin on myös tallennettu Raamatun teksti ja se näkyy soitto-ohjelmissa ja soittimissa, jotka sitä tukevat. Lisätessäsi tuotteita tietokoneen soitto-ohjelmiin (esim. iTunes, Mediaplayer) olet ehkä tottunut siihen, että laittaessasi cd-levyn tietokoneelle se siirtyy automaattisesti soitto-ohjelmaan. Suomalainen Ääniraamattu on valmiiksi mp3-muodossa (se ei ole cd-levy), joten se asennetaan soitto-ohjelmaan tyypillisesti vie kirjastoon/lisää kansio kirjastoon tyyppisellä komennolla. Huomioithan, että mp3-tiedostoja on paljon, yhteensä 1190 kappaletta, joten tiedostojen siirtäminen levyltä kestää useita minuutteja.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ääniraamattu mp3-versio USB-muistitikulla (92)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525776980 Osastot: ,