Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Aamun sana – Jumalan puhetta lapselleen

Maija-Liisa Heiskanen

19,00 

  
KustantajaKaras-Sana
Julkaistu10. p. 2010
Sivumäärä124
Koko189 x 120 x 7 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516556621

Onko mahdollista, että Jumala puhuu lapselleen – ja tekee sen lempeästi ja rohkaisevasti?Moni on todellakin saanut kuulla tällaista Jumalan puhetta ja huomannut Hänen hoitavan juuri niitä kipeitä elämän alueita, joista ei voi kertoa kenelläkään. Mutta Jumala ei myöskään sivuuta arkisia käytännön asioita, vaan haluaa innostaa ja johdattaa meitä aivan yksityiskohtaisesti. ”Aamun sana” on eri tilanteissa muistiin merkittyä Jumalan rakastavaa puhetta hiljaisia hetkiämme varten. Se on ilmestymisestään lähtien rohkaissut tuhansia suomalaisia lukijoita.

Näyte sivulta 73:
”Olet minulle rakas. Olet minun silmäteräni. Kuinka tarkkaan seuraankaan jokaista askeltasi! Suojelen sinua oikealta ja vasemmalta, edestä ja takaa. Käteni on allasi ja siunaus lepää ylläsi. Mikä voisi vahingoittaa sinua, kun minä olen suojanasi? Kuka voisi riistää sinut minulta?
Olet valinnut hyvän osan, jota ei sinulta oteta pois. En ole pakottanut sinua. En pakota ketään. Olet valinnut hyvän osan. Säilytä se, mitä sinulle on uskottu Pyhän Hengen kautta, ettei kukaan voisi viedä kruunuasi, joka on talletettuna sinua varten.”

  1. Juhku

    Puhdasta Jumalan puhetta koko kirja. Suosittelen kenelle tahansa.

Lisää arvio

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516556621 Osastot: , ,