Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Aamu- ja iltapäivätoiminnan käsikirja

10,00  9,00 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaPäivä
Julkaistu2004
Sivumäärä89
Koko210 x 148 x 7 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen

Koulun jälkeen -tuotteet edustavat kristillistä aamu- ja iltapäivätoimintaa, jonka tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä luoda lapselle turvallinen ja virikkeinen iltapäivä ammattitaitoisen ohjaajan seurassa

Kristilliseen elämänkatsomukseen perustuvassa aamu- ja iltapäivätoiminnassa otetaan huomioon mm. kirkolliset juhlapyhät, raamatunkertomukset ja hengellinen musiikki. Nämä asiat sekä arkinen yhdessäolo vastaavat lapsen perustarpeeseen tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi.
KJ-toiminta antaa mahdollisuuden verkostoitua muiden aamu- ja iltapäivätoimintaa kunnassa jo järjestävien tai uutta toimintaa aloittavien kanssa. Yhdessä kunnan kanssa suunniteltu toiminta mahdollistaa myös seurakuntien pääsyn valtion tuen piiriin.
mu- ja iltapäivätoiminnan käsikirja perustuu lakitietoon ja alan ammattilaisten haastatteluihin. Se antaa arvokkaita työkaluja toimintaan; parhaimmillaan se voi olla pieni tietotoimisto, josta löytyy helposti ohjeita eri tilanteisiin. Onnistunut KJ-toiminta voi aktivoida koko seurakunnan elämää.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aamu- ja iltapäivätoiminnan käsikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9524750570 Osastot: , ,