Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

100 tapaa helpottaa elämää

Joyce Meyer

25,00  22,50 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2013
Sivumäärä224
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852847

Monet ihmiset viettävät tänä päivänä mutkikasta elämää, joka tekee heistä turhautuneita ja hämmentyneitä, uupuneita ja loppuunajettuja. On hyväkin uutinen: Elämän ei ole pakko olla sellaista. Voit valita elämän, jonka täyttää yksinkertaisuus, hedelmällisyys, täyttymys, rauha ja ilo… Kohtalonamme on monimutkainen ja turhauttava elämä, ellemme tavoittele yksinkertaisuutta päättäväisesti ja lannistumatta.

Elämä ei voi koskaan olla yksinkertaista, jos emme opi suhtautumaan kaikkiin asioihin mutkattomasti. Juuri asenne kutakin elämäntilannetta kohtaan ratkaisee sen, kuinka helppoa tai monimutkaista käsillä olevasta tilanteesta tulee… Kerron nyt sinulle sadasta tavasta yksinkertaistaa elämää ja sen myötä ammentaa ja enentää iloa.
– Joyce Meyer kirjan johdannossa
Joycen konkreettisia ehdotuksia ovat mm.:

  • Ota asia kerrallaan
  • Älä kanna huolta huomisesta
  • Älä vitkastele
  • Ole valmis sopeutumaan
  • Opi olemaan myös omissa oloissasi

Nämä periaatteet hälventävät tai poistavat päivittäisen elämämme stressaavia puolia, jotka mutkistavat, sotkevat ja jähmettävät kykyä nauttia elämästä täysin siemauksin.
JOYCE MEYER on maailman tunnetuimpia käytännöllisen kristillisyyden opettajia. Hän on kirjoittanut yli 80 innoittavaa kirjaa, joista suomeksi on käännetty 11. Häneltä on ilmestynyt tuhansia opetuskasetteja ja videokirjasto. Joyce Meyerin radio- ja TV-ohjelmia seurataan ympäri maailmaa, ja hän kiertää laajalti puhujamatkoilla. Joycella ja hänen puolisollaan Davella on neljä aikuista lasta. He asuvat St. Louisissa, Missourissa, Yhdysvalloissa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “100 tapaa helpottaa elämää”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852847 Osastot: , ,