Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

IlonPolku verkkokauppa uudistui

Miksi?

Uuteen verkkokauppaan on tehty paljon teknisiä parannuksia, sekä ulkoasun uudistamista. Tavoitteenamme on ollut parantaa asiakkaidemme käyttökokemusta, sekä pysyä mukana yhä kasvavissa vaatimuksissa niin turvallisuuden kuin säädösten ja asetusten osalta.


Muutoksia käyttäjätileihin

Ennen 7.3.2021 tehdyt käyttäjätunnukset eivät toimi uudessa verkkokaupassa. Mikäli haluat luoda uuden tilin, mene Oma tili sivulle ja klikkaa sivulla olevaa ”Luo käyttäjätunnus” nappia. Uudessa verkkokaupassa tilauksen voi halutessaan tehdä myös ilman rekisteröitymistä.


Maksutavat pysyvät ennallaan

Kaikki vanhat tutut verkkopankkimaksut ja Klarnan lasku- ja osamaksupalvelut pysyvät ennallaan.


Ota yhteyttä, mikäli jokin askarruttaa

Tutustu rauhassa uudistuneeseen verkkokauppaamme ja mikäli kysymyksiä ilmenee, voit ottaa yhteyttä Ota yhteyttä -sivun kautta tai lähettämällä sähköpostia [email protected]. Kannattaa käydä lukemassa myös Usein kysytyt kysymykset.


Risuja ja ruusuja

Otamme mielellään vastaan palautetta uudesta verkkokaupasta. Lähetä meille viesti ylläolevien ohjeiden mukaisesti, jos huomaat ongelmia verkkokaupan toiminnassa. Palaute on meille erityisen tärkeää, jotta voimme parantaa verkkosivuston toimintaa asiakasmyönteisemmäksi.