Ultraprosessoitua

Chris van Tulleken

30,31

Miksi syömme ruokaa, joka ei ole ruokaa, ja miten se meihin vaikuttaa? Huippututkijan pysäyttävä tietokirja nykyravinnon haitoista.

Saatavilla, toimitusaika arkipäivää

Toimituskulut alkaen 7,90€
Tuotetunnus (SKU): 9789512440061 Osasto:
Kuvaus

Keittiöissämme tikittää aikapommi. Ruokavaliomme on mullistunut lyhyessä ajassa, ja saamme nykyään suuren osan ravinnostamme ultraprosessoidusta ruoasta. Hyllyt ovat täynnä teollisesti käsiteltyjä, koukuttaviksi suunniteltuja tuotteita, emmekä vielä hahmota, miten tuhoisasti ne vaikuttavat terveyteemme, yhteiskuntaamme ja planeettaamme.

Lukijoita ympäri maailman tyrmistyttänyt tietokirja osoittaa, että ultraprosessoitu ruoka on keskeinen syy ylipainoon ja moniin sairauksiin, ja selittää, miksi terveellisempien valintojen tekeminen on usein mahdotonta. Se saa katsomaan ruokaa ja hyvinvointia uusin silmin ja muistuttaa, että meillä on oikeus tietää, mitä syömme.

Chris van Tulleken (s. 1978) toimii Lontoossa infektiotautilääkärinä ja University College Londonin apulaisprofessorina. Hän on opiskellut Oxfordissa ja väitellyt molekyylivirologian alalta UCL:stä. Hän on keskittynyt tutkimaan, miten elintarviketeollisuus vaikuttaa erityisesti lasten terveyteen, ja tekee yhteistyötä UNICEFin ja Maailman terveysjärjestön kanssa. Van Tulleken on tähdittänyt BBC:llä useita terveysaiheisia televisio-ohjelmia, ja hänelle on myönnetty kaksi BAFTA-palkintoa. Hän on kirjoittanut lääketiedettä popularisoivia tietokirjoja lapsille ja aikuisille. Ultraprosessoitua oli ehdolla arvostetun Baillie Gifford Prizen saajaksi, ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti yli puoli miljoonaa kappaletta.

Lisätiedot
Paino 0,516 kg (kilogramma)
KustantajaGummerus
Julkaistu2024
Sivumäärä430
Koko220 x 154 x 33 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789512440061
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ultraprosessoitua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *