Tiedä mitä osaat – Osaamisen tunnistamisen psykologia

Hanna Siefen

39,90

Hiipiikö sinullakin toisinaan mieleen epäilys omasta osaamisestasi? Nakertaako epäilyksen tunne ammatillista itsetuntoasi? Tämä kirja on suunnattu juuri sinulle, joka haluat oppia tunnistamaan ja arvostamaan omaa osaamistasi paremmin. Teos on kuin myötäelävä keskustelu, jonka jälkeen näet itsesi uudessa valossa.

Vain saatavilla, toimitusaika arkipäivää

Toimituskulut alkaen 7,90€
Tuotetunnus (SKU): 9789523705104 Osastot: ,
Kuvaus

Kirja käsittelee käytännönläheisesti, kuinka ihmisen mieli sekä arkipäivän tilanteet haastavat oman osaamisen tunnistamista. Miten muihin vertaaminen vaikuttaa näkemykseen omasta osaamisesta? Miksi toisinaan aliarvioimme oman osaamisen ja toisinaan yliarvioimme sen? Miksi sokeudumme sille, miten olemme työssämme kehittyneet?

Teos vahvistaa ammatillista itsetuntoasi ja auttaa tunnistamaan, mitä kaikkea osaat, kuinka hyvin osaat ja miten olet nämä taidot oppinut. Kokemus siitä, että osaa tehdä työnsä, vahvistaa hallinnantunnetta ja hyvinvointia. Osaamisen tunnistamisesta on hyötyä myös, jos pohtii työpaikanvaihtoa tai uusiin tehtäviin hakeutumista. Kirjassa on tiedon lisäksi isossa osassa haastattelujen pohjalta rakennetut tarinat, jotka avaavat, miten oman osaamisen tutkiminen arjessa ihmiselle näyttäytyy.

Hanna Siefen (PsM) on psykologi, valmentaja ja Oppimisen psykologia -podcastin tuottaja. Hanna rakastaa museoita, saunan lämpöä ja sammaleen tuoksua. Ammatillisesti hänelle suurinta iloa tuo ihmisten tarinoiden kuuleminen — mitä he ovat oppineet työssään ja mikä heitä pohdituttaa tällä hetkellä. Siefen tarjoaa kirjojensa kautta tutkimustietoa, elämänmakuisia tarinoita sekä käytännön keinoja oman osaamisen tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Lisätiedot
Paino 0,338 kg (kilogramma)
KustantajaTuuma-kustannus
Julkaistu2024
Sivumäärä179
Koko216 x 151 x 24 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523705104
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tiedä mitä osaat – Osaamisen tunnistamisen psykologia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *