Makumatkoja Japaniin

Marjo Seki

29,90

Mitä ovat yliopistoperunat ja miten ne ovat saaneet alkunsa? Miksi suolaa ripotellaan olkapäille ja ulko-oven eteen? Miten tehdään elävä pöytä -kattaus? Mitä on miso, entä räntäsake, ja miksi sakea pitäisi juoda häissä ja hautajaisissa? Miksi japanilaiset elävät terveenä pitempään kuin muut?

Tilapäisesti loppu

Toimituskulut alkaen 7,90€
Tuotetunnus (SKU): 9789523812819 Osastot: ,
Kuvaus

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen ruokiin liittyvistä tarinoista, jotka ovat syntyneet Marjo Sekin kokemuksista Japanissa, jossa hän toimi ravintoloitsijana ja peruskoulun opettajana kahdenkymmenen vuoden ajan. Japanilaisen puolisona, äitinä ja ravintolayrittäjänä hänellä oli mahdollisuus tutustua Japanin ruokakulttuuriin monesta näkökulmasta.

Käytössä moneen kertaan koetellut Marjon 50 herkullista ruokaohjetta antavat kattavan kuvan japanilaisesta perinteikkäästä kotiruoasta. Ohjeet ovat yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa Suomessa saatavilla olevista raaka-aineista.

Kouvolassa asuva Marjo Seki on viettänyt elämästään 20 vuotta Japanissa, jossa hän toimi peruskoulun opettajana Tokiossa ja ravintoloitsijana Jokohamassa. Suomeen palattuaan Marjo toi sushit Tampereelle ja perusti kaupungin ensimmäisen japanilaisen ravintolan, Marusekin.

Lisätiedot
Paino 0,498 kg (kilogramma)
KustantajaAviador
Julkaistu2024
Sivumäärä240
Koko217 x 156 x 19 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523812819
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makumatkoja Japaniin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *